Hirdetés

Extra funkciókkal bővül a Hotmail



|

Könnyebb lesz a levelek kezelése, illetve a hírlevelek elkülönítése is.

Hirdetés

Az elkövetkezendő hetekben extra funkciókkal bővül a Microsoft ingyenes levelezőszolgáltatása, a Hotmail. Az új eszközökkel könnyebben lesznek kezelhetőek a levelek, de a hírlevelek elkülönítése is egyszerűvé válik. Utóbbihoz a SmartScreen technológiát alkalmazzák, amely képes automatikusan kiválogatni a beérkező levelek közül a hírleveleket, és azokat külön kategorizálni. A Microsoft szerint a funkció 95 százalékos pontossággal működik, ami tovább javítható, ha a nem kategorizált leveleket is külön csoportba rakjuk.

 

Szintén érdekes újítás lesz, hogy a felhasználók bármilyen hírlevélről egyetlen gombnyomással leiratkozhatnak, a Hotmailen keresztül. Amint ezt megtették, a kiválasztott küldőtől az összes korábbi hírlevél automatikusan törlődik, az újak pedig levélszemétként érkeznek be a jövőben - nincs többé macerás leiratkozás és keresgélés.

 

 

A Hotmail egy ütemezett takarítófunkcióval is újít, amelynek keretében egy adott küldőtől megtarthatjuk csak a legutóbbi üzenetet, vagy törölhetjük az üzeneteket beérkezésük után 3, 10, 30 és 60 nappal, de a törlés helyett áthelyezést is kérhetünk a Hotmailtől.

 

Annak érdekében, hogy a fontosabb levelek még jobban szem előtt legyenek, a megcsillagozott (zászlós) üzenetek ezentúl mindig legfelül lesznek láthatóak, még ha újabb e-mailek is érkeznek. A Microsoft ezenfelül a tetszőleges kategóriák létrehozására is lehetőséget ad, fejlett mappakezelési eszközökkel: drag-and-drop funkció, új mappák készítése, jobb egérgombos menü. A Hotmail frissítéseinek élesítése az idei év folyamán várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.