Hirdetés

ExtractNow - kitömörítés egyszerűen



|

Gyakorlatilag az összes ismert tömörített állomány kibontására használható ez a teljesen ingyenes, egyszerűen kezelhető alkalmazás.

Hirdetés

A tömörített állományoknak rengeteg haszna van, kevesebb helyet foglalnak egy mint az eredeti, ráadásul ha több fájlt tartalmaznak, akkor kezelésük is jóval egyszerűbb, mint sok apró dokumentumként. Ha letöltjük az ExtractNow alkalmazást, akkor az e-mailben vagy egyéb forrásból beszerzett tömörített állományok kicsomagolásával nem lesz gondunk, a program ugyanis az összes elterjedt (RAR, ZIP, ACE) mellett a ma már ritkaságszámba menő más formátumokat is meg tudja nyitni. Kezelése ennél egyszerűbb már nem is lehetne, a kitömörítendő állományokat egyszerűen fogd és vidd módszerrel ráhúzzuk a programablakra, amelyekkel ezután az történik, amit a beállítások alatt megadtunk. Ha akarjuk akkor azonnal kitömörítődnek egy előre megadott vagy akár az eredeti mappába, esetleg csak gyűlnek és gyűlnek, amíg úgy nem döntünk, hogy egy gombnyomással kicsomagoljuk őket.



Részletesen konfigurálható az is, hogy mi történjen az eredeti tömörített állományokkal a művelet elvégzése után, ráadásul -- ha akarjuk -- akkor a program képes beépülni az Intéző jobb gombbal elérhető menüjébe is, még jobban leegyszerűsítve a kicsomagolást.
Nagyszerű alkalmazás az ExtractNow, pontosan olyan amilyennek egy ingyenes programnak lennie kell: kicsi, könnyen kezelhető, részletesen konfigurálható és tökéletesen alkalmas arra a feladatra, amelyre kitalálták. A szoftver letöltési oldalunkon elérhető, illetve a PC World magazin szeptemberi számának lemezmellékletén megtalálható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.