Hirdetés

EyeFinity már eltérő felbontású monitorokkal is



|

[Frissítve] A ma kiadásra kerülő új Catalyst a gamereknek hoz komoly újdonságokat.

Hirdetés

Windows esetében alapvetően nem szokott problémát jelenteni a több eltérő felbontású monitor szimultán használata, hiszen az operációs rendszer képes megfelelően kezelni a szituációt. A játékokban már nem ilyen jó a helyzet, azonban az AMD Radeon videokártyákkal rendelkezők az elméletileg mai napon kiadásra kerülő Catalyst 14.6 béta meghajtóval végre képesek lesznek ilyen körülmények közt is játszani.
 

Hirdetés


Az új meghajtóprogram esetében a játékosok már eltérő felbontású monitoraikat is EyeFinity csoportokba rendezhetik. Ilyenkor a beállításoktól függően egy vagy több kijelzőn nyújtja vagy vágja a képkockákat a meghajtóprogram, azaz nem arról van szó, hogy kijelzőnként eltérő felbontásban renderelne a videokártya.
 


Az AMD Catalyst 14.6 béta további újdonságai: teljesítménynövekedés a Thief, Murdered Soul Suspect és Watch Dogs játékokban (utóbbiban akár 25-28 százalék), új CrossFire profilok, egyes laptop GPU-k esetében a Mantle grafikus API és Enduro energiagazdálkodás támogatása.


Frissítés: béta állapotú meghajtóról van szó, a stabillá minősítése a közeljövőben várható. 


(Forrás Videocardz | Fotó: Mark Krynsky)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.