Hirdetés

Ez a Microsoft válasza az IFTTT megoldására



|

A Flow ingyenesen próbálható ki, és 58 különböző appot támogat.

Hirdetés

Több hónapnyi nyilvános teszt után a Microsoft hivatalosan is útjára indította az appautomatizációs eszközét, a Flow-t - ez a válasza a redmondiaknak az IFTTT és a Zapier megoldásokra. 

Hirdetés

A szolgáltatás a felhőalapú appokkal segít dolgozni, és azoknak a műveleteit egymáshoz kötni. Be lehet például állítani, hogy a Slack értesítést küldjön, ha valaki módosít egy megosztott fájlt a Dropboxban.

Összesen 58 különböző app támogatott, köztük a Basecamp, a Facebook, a OneDrive, a G Suite, az Instapaper és a Wunderlist is. A Flow webes felületről, iOS-ről és Androidról is konfigurálható. 

Az egyéni felhasználók mellett a Flow az üzleti ügyfelekre is koncentrál, a folyamatok földrajzi adatok és csapatok szerint is szűrhetőek. 

A Flow havi 750 futtatásig ingyenes, de 5 dollárért már 4500 futtatás jár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.