Hirdetés

Ez az app megmondja, jó ötlet-e beszívnod a kinti levegőt



|

A Plume Android és iOS platformon is segít a levegő minőségével kapcsolatban.

Hirdetés

Szerencsére hazánkban kevésbé kell aggódni a levegő minősége miatt, de egy hosszabb külföldi úton ez fölöttébb fontos szempont lehet. 

Hirdetés

A Plume nevű új app képes megmondani, hogy hol milyen a levegő minősége, ugyanis több mint 11 000 állomás adatait dolgozza fel 30 országból, és generál mindenhová egy indexet.

Ez felhasználóbarát módon mutatja, mennyire egészséges beszívni a levegőt. Ehhez egy grafikon is társul a napra vonatkozóan, és a történelmi adatok alapján még jóslatokat is ad. 

Az app azt is megmondja, mennyire időt tanácsos kint eltölteni a szabadban. Vannak ikonjai futáshoz, biciklizéshez, evéshez és gyerekeknek is: mind külön ajánlás a tevékenységhez kötődően. 

A Plume a levegő minősége mellett az UV Indexet is nézi. Elérhető az iOS, watchOS és Android platformokra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.