Hirdetés

Ez az extra csak a Galaxy S7-é marad



|

A mindig bekapcsolt kijelzős funkció nem lesz elérhető a régebbi Samsung készülékeken.

Hirdetés

A Samsung Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge egyik nagy újdonsága a mindig bekapcsolt kijelző, ami hasonlít a környezeti kijelzőre, de nem csak kézbe vételkor aktiválja az AMOLED panel egyes képpontjait. 

Hirdetés

A funkció mindig mutatja a fontos információkat és értesítéseket (kivéve zsebben és lefelé fordítva). Tud hasonlót az új LG G5 is, de mivel a Samsung korábbi készülékei is AMOLED panelt rejtenek, ezért adódott a kérdés, hogy vajon frissítésként megkapják-e ezt a funkciót a régebbi csúcsmodellek is? 

Aki igen választ remélt, annak sajnos csalódnia kell. A SamMobile úgy értesült, hogy az új funkció exkluzív marad a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge számára, és nem kapja meg egyik AMOLED-es modell sem szoftverfrissítés formájában. 

Természetesen a kísérletező kedvű felhasználóknak nem árt majd figyelni az XDA fórumait, a fejlesztők talán kitalálnak valamilyen utólagos megoldást. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.