Hirdetés

Ez lehet az új TouchWiz



|

Videón a megújult kezelőfelület - valószínűleg a Galaxy Note 7-en debütál.

Hirdetés

Egyre többször kerül elő az a pletyka, amely szerint a Samsung lecseréli a jelenlegi TouchWiz kezelőfelületét, egy új verzióra. Ez a Samsung Galaxy Note 7-en debütálhat. 

Hirdetés

Az új TouchWiz ráadásul a HDBlog.it videóján is látható. A látottak alapján az új UI letisztultabb, mint a jelenleg használható TouchWiz. A színek is visszafogottabbak. 

A videóban megmutatják, hogyan lehet kitenni widgeteket, milyen témák vannak, illetve hogyan változtak a főbb, gyári appok. 

Az XDA Developers oldalán már APK-k is vannak a Grace UX-hez, az SNote-hoz, az SBrowserhez, a videolejátszóhoz és a launcherhez. Természetesen mindhez rootjogosultság kell. 

A Samsungot régóta kritizálják a TouchWiz miatt, és a rajzfilmszerű ikonok után a túlszaturált színek miatt írták le sokan. 

Kis szerencsével a megújult TouchWiz a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge készülékekre is megérkezik egy jövőbeli frissítés keretében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.