Hirdetés

Ezek a legnépszerűbb iPhone-appok idén



|

Megvannak 2016 legnépszerűbb ingyenes és fizetős iPhone-alkalmazásai.

Hirdetés

Nagyjából 2 millió app van most az Apple App Store-jában, az almás cég pedig elárulta, hogy melyik 20 volt a legnépszerűbb ezek közül a 2016-os évben. 

Hirdetés

Az Apple elérhetővé tette az idei legjobbak listákat, amelyek között a top 10 ingyenes és a top 10 fizetős app is szerepelt. 

Az ingyenes appok királya 2016-ban a Snapchat volt, amely tavaly még az ötödik helyen szerepelt. A második maradt a Facebook Messenger, a harmadik pedig a Pokémon GO lett. Az első kettő nagy átalakulásokon esett át idén, míg a Pokémon GO a júliusi berobbanását követően nagyobb lett mint a Tinder, a Twitter aktív felhasználói táborának méretét pedig napok alatt megközelítette. 

A fizetős appok közül a Heads Up! és a Minecraft Pocket Edition maradtak a legnépszerűbbek. 

A legnépszerűbb ingyenes iPhone-appok

Snapchat
Messenger
Pokémon GO
Instagram
Facebook
YouTube
Google Maps
Pandora
Netflix
Spotify Music

A legnépszerűbb fizetős iPhone-appok
Heads Up!
Face Swap Live
Minecraft: Pocket Edition
Facetune
KIMOJI
7 Minute Workout Challenge
Geometry Dash
Plague Inc.
Akinator the Genie
Bloons TD 5

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.