Hirdetés

Ezek az Xbox 360 játékok játszhatóak csütörtöktől az Xbox One-on



|

Első körben 104 régi címmel lesz kompatibilis az új konzol.

Hirdetés

Az Xbox 360 konzollal is rendelkező Xbox One-tulajok valószínűleg izgatottan várják a hét második felét, ugyanis 2015. november 12-én meg fog érkezni a jelenlegi generációs konzoljukra a már Windows 10-re épülő új operációs rendszer.

Hirdetés


A hatalmas szoftverfrissítés legnagyobb durranása minden kétséget kizáróan az Xbox 360-ra kiadott játékok egy részével való visszafelé kompatibilitás. A Microsoft most nyilvánosságra hozta az első körben támogatott játékok végleges listáját, összesen 104 darab elem található rajta. Nem csak technikailag egyszerűbb alkotásokról van szó, például a Mirror's Edge, a DiRT 3 és DiRT Showdown, a Gears of War sorozat, a Fallout 3, a Just Cause 2 és Assassins Creed II is megtalálható rajta.


A Xbox One-on futtatható Xbox 360-as játékok köre folyamatosan bővülni fog, a Microsoft korábbi tájékoztatása alapján havi rendszerességgel kerülnek majd be új címek a programba. A nagyon közeli jövőben a Call of Duty, Bioshock és Halo játékok kompatibilissé válására lehet számítani.


(Forrás: Neowin)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.