Hirdetés

Ezek lesznek a Windows Phone 8.1 újdonságai



|

Megkezdődik a Windows platformok egybeolvasztása.

Hirdetés

Egy fejlesztő, aki már hozzáfért a Windows Phone 8.1 SDK-jához, úgy gondolta, ideje, hogy megtudjuk, mire számíthatunk a Microsoft mobil operációs rendszerének a frissítésében. A legnagyobb érdekesség talán az, hogy a Windows Phone 8.1 és a Windows RT részben már ugyanazokra a kódokra épülnek. 

Hirdetés

A fejlesztők a két rendszerre egyforma HTML és JavaScript kódot használva tudnak majd appokat írni, mindez pedig az egy ideje már emlegetett Windows rendszerek összeolvadásának az első jele. A pletykák szerint 2015-re a Windows, a Windows Phone és az Xbox One-on futó rendszerek egyesülnek, de legalábbis ugyanazt a kódot lehet majd használni az appok készítésénél. 

A Windows Phone 8.1 további újdonságai között találunk majd egy új YouTube-lejátszót, amely közvetlenül a weboldalakba ágyazott videókat is kezeli majd, külön app nélkül is. Említettek még egy fájlkezelő szoftvert, illetve lehetőség lesz az appokat közvetlenül az SD kártyára telepíteni. Az appok bezárásához ezentúl elegendő lesz lefelé elhúzni a képernyőt. 

 

Fotó: theinquirer.net

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.