Hirdetés

Ezekre a Chromebookokra jönnek az androidos appok



|

Előkerült a lista azokról a gépekről, amelyek képesek lesznek futtatni az androidos appokat.

Hirdetés

A Google Chrome OS-t futtató gépei eddig kissé korlátozottnak számítottak, azonban az idei Google I/O kapcsán megtudtuk, hogy az androidos appok valóban jönnek a Chromebookokra, a Play Áruházzal együtt. 

Hirdetés

Ez új és határtalan lehetőségeket ígér a Chromebookok világában - azonban a támogatáshoz a megfelelő modellek egyikével kell rendelkezni. A Google most kiadta a pontos listát. 

Azt már tudtuk, hogy elsőként az androidos appoknak az Acer Chromebook R11/C738T, az ASUS Chromebook Flip és a 2015-ös Google Chromebook Pixel tulajdonosai örülhetnek. A fejlesztői csatorna már a jövő hónapban megkapja a támogatást. 

A mostani, részletes lista azt mutatja, hogy idővel mely további Chromebookok lesznek képesek androidos appokat futtatni. A Dell, a Lenovo és a Samsung gépei is szerepelnek többek között a listán. 

Várhatóan minden további, a listán szereplő Chromebookra megérkezik a támogatás még az év vége előtt. Konkrét időpontok nincsenek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.