Hirdetés

Ezekre a helyekre pakold fel a fotóidat - első rész



|

Megmutatjuk melyik online szolgáltatásokra érdemes feltölteni a képeket.

Hirdetés

Az életünkben ma már nagyon sok mindent cseréltünk le digitális kiadásúra. Ilyen a fotóalbum is, amelyből egyre egyszerűbb és kényelmesebb online létrehozni egyet. Mivel rengeteg jó ingyenes képfeltöltő létezik, ezért most ezek közül válogatva ajánlunk néhányat azoknak, akik számára ez a világ még idegen. 

Hirdetés

 

Hatalmas mennyiségű fotóhoz

Flickr 

A Yahoo Flickr-je régóta népszerű, ha a fotók tárolásáról vagy megosztásáról van szó. A Flickr teljes méretben tárolja el a feltöltött képeinket, és lehetővé teszi az egyszerű szerkesztésüket, megosztásukat, illetve a hozzászólások írását is. Ingyenesen 1 terabájt, vagyis 1024 gigabájt tárhelyet kapunk, aminek az elhasználásához azért kell némi idő. 

 

1 terabájt

 

A Flickr nem is olyan régen a webes és a mobilos appjait is áttervezte, az Uploadr nevű asztali eszköz pedig az automatikus importálásról gondoskodik. A képfelismerésnek hála okosabb lett a keresés és a csoportosítás is. Nagyszerű hely arra is, hogy megmutassuk a világban és a többi fotókedvelőnek, hogy mit tudunk. 

 

Google Fotók 

Ahol a Picasa abbahagyta, ott folytatja a Flickr nagy ellenfele, a letisztult és immáron Google+-mentes Google Fotók. A szolgáltatás rengeteg funkcióval rendelkezik, így az intelligens keresés mellett például automatikusan tud albumokat létrehozni, képet felturbózni, panorámát összerakni vagy mozgóképet, videót készíteni. 

 

Korlátlan

 

A Google Fotóknál korlátlan tárhely áll a rendelkezésünkre, ameddig elfogadjuk, hogy maximum 16 megapixeles képekkel dolgozhatunk. Egyébként a Google megcsinálja a tömörítést, így emiatt nem kell aggódnunk. Aki nem professzionális célokra használja a képeit, annak nem kell félnie a minőségtől. Aki igen, annak a szokásos Google-fiók tárhelye áll a rendelkezésére. 

Miért érdemes tenni vele egy próbát? Nemrég mutattunk öt okot

 

Fotós termékekhez

Shutterfly

Aki a képeiből gyakran csinál képeskönyvet, naptárat vagy üdvözlőkártyát, annak nagy egyszerűséget jelenthet a Shutterfly. A szolgáltatás egyszerűvé teszi a digitális fotók nyomtatását, és bár a rendelésért fizetni kell, a képek tárolása és megosztása ingyenes, ráadásul a méretükkel és a mennyiségükkel kapcsolatban sem vagyunk korlátozva. 

A Shutterfly képes tartalmakat importálni a Facebookról és az Instagramról is, az anyagok alapból pedig privátként jelennek meg. Sajnos automatikus feltöltés nincs hozzá. 

 

Naptárhoz is jó

 

Photobucket

A Photobucket digitális és fizikai formában is képes megőrizni az emlékeinket. Az ingyenes fiókban 2 gigabájt tárhelyet kapunk, ami sajnos ma már nem sok. Egy mobilos app telepítésével ehhez plusz 10 gigabájtot tehetünk hozzá. A feltöltés és a megosztás itt is egyszerű, az albumok jelszóval is védhetőek. Beépített szerkesztési funkciókat is kapunk, a fotóink alapján pedig ajándéktárgyakat is rendelhetünk. 

 

Egy kedvelt kategória

 

Ti hol tároljátok a fotóitokat? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.