Hirdetés

Ezekre a készülékekre jön kedden az iOS 10



|

Szeptember 13-án számos iPhone és iPad készülékre megérkezik a legújabb iOS rendszer.

Hirdetés

Már az új iPhone-ok piacra kerülése előtt, szeptember 13-án megjelenik az iOS 10, az Apple új mobil operációs rendszere. 

Hirdetés

Bár az Apple pontos megjelenési időpontot nem közölt, a korábbi megjelenések alapján magyar idő szerint 19 órára várható a start. Ez azt jelenti, hogy néhány órán belül mindenkinél meg kellene jelenjen a frissítési értesítés. 

Min fut még az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus mellett az iOS 10? Több iPhone-on és iPaden is, de sajnos az eredeti iPad mini és az iPhone 4S már nincs a listán. 

A támogatott készülékeket az iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus jelentik, valamint az iPad mini 2, az iPad mini 3, az iPad mini 4, a negyedik iPad, az iPad Air, az iPad Air 2, továbbá a 9,7 és a 12,9 hüvelykes iPad Pro. 

Sajnos bizonyos új funkciók csak az újabb készülékeken működnek majd. A felemelésre ébredéshez például iPhone SE, iPhone 6S, iPhone 6S Plus vagy újabb eszköz kell. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.