Hirdetés

Ezekre a látványos emojikra számíthatsz idén



|

A Unicode 10 érkezése 69 új emojit jelent az okostelefonokon, már idén nyáron.

Hirdetés

Novemberben a Unicode Consortium 51 emojit villantott meg, amelyek az idei évben, a Unicode 10 részeként jelennek majd meg. A szervezet ezúttal mind a 69 emojit tartalmazó listát kiadta, vagyis már tudjuk, hogy idén júniusban milyen újdonságokra számíthatunk. 

Hirdetés

Számos új emoji lesz a csomagban, többek között Tyrannosaurus rex, sellő, elf, varázsló, hegymászó. Akad még brokkoli, UFO, agy, troll is az újdonságok között. A lenti képen mind a 69 új emoji látható, bár még csak előzetes tervek formájában. 

Értelemszerűen mostanra az egyes karakterek férfi és női kiadásban is léteznek, illetve rengeteg új emoji bőrszín szerint is alakítható lesz. 

Tavaly nyáron a Unicode 9.0 72 új emojival debütált. Ezek nagy része eljutott az iOS platformra is, az iOS 10.2-vel. Valószínűleg az iOS 11-ben még nem lesz benne a mostani csomag, csak egy későbbi frissítésben kaphatják majd meg az almás felhasználók. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.