Hirdetés

Ezért nem lesz androidos iMessage



|

Két fő oka van annak, hogy az iMessage nem megy Androidra.

Hirdetés

A 2016-os WWDC sok érdekességet hozott magával, az iMessage és az Üzenetek app pedig rengeteg újdonsággal bővült. A pletykák ellenére keresztplatformos támogatásról nem esett szó. 

Hirdetés

Miért nem megy Androidra az iMessage? A két fő okot maga az Apple árulta el

Miközben az iMessage egy vonzó és jól működő üzenetküldő platform, egyre több funkcióval, addig az Apple továbbra is meg akarja tartani exkluzív szolgáltatásként annak érdekében, hogy minél több fogyasztó válassza a márka készülékeit. 

Sokan úgy vélték, hogy az androidos iMessage átcsábítaná a felhasználókat az iPhone-világba, az Apple viszont másképp vélekedik a helyzetről. 

A másik fő ok az, hogy az iMessage már most is elég nagy. Az Apple egy meg nem nevezett ügyvezetője azt mondja, hogy bőven elég nyelvi adatuk van a mesterséges intelligenciára építő projekthez, így az új androidos felhasználók adatai már nem válnának a hasznukra. 

A magyarázatok nem túl jó hírek azoknak az androidosoknak, akiknek az ismerősei iMessage-en csevegnének, de az Apple hozzáállása logikus: ha nincs haszna az iMessage kiterjesztéséből, megtartja exkluzív szolgáltatásként. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.