Hirdetés

Ezt nagyon elbaltázta a Pushbullet



|

A Pushbullet Pro úgy próbál pénzt szerezni, hogy az ingyenes funkciókat teszi fizetőssé.

Hirdetés

Régóta fennálló probléma, hogy a felhasználók mindent ingyen akarnak, a fejlesztőknek viszont valamiből élni kellene. Egy idő után minden szolgáltatás életében eljön a pillanat, hogy valamilyen módon pénzt kell csináljon. 

Hirdetés

A Pushbullet most megpróbálta jövedelmezővé tenni a működését, de a húzás eredménye népharag lett. A Pushbullet Pro csomag nem elég, hogy lekorlátozza a mostani felhasználókat, de bármi új dolog helyett csupán az eddigi ingyenes funkciókat kínálja, havi 5 vagy évi 40 dollárért. 

A visszajelzések és a fórumok alapján a meglévő felhasználók közül nagyon sokan annyira mérgesek, hogy inkább örökre elfelejtik a szolgáltatást.

A felháborodás hátterében az áll, hogy több alapfunkció is fizetős lett, például az univerzális másolás és beillesztés. 

Sok szakérő szerint ezt nagyon elbaltázta a Pushbullet, mert még ha vissza is vonja a fizetős csomagot, már akkor is sokak bizalmát tönkretette. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.