Hirdetés

Ezzel a programmal gyerekjáték naprakészen tartani szoftvereidet



|

Továbbra sem tartozik a Windows 10 erősségei közé a központosított frissítés, épp ezért jön jól az IObit Software Updater 4 Pro segítsége.

Hirdetés

Hamisítatlan időrabló tevékenység a számítógépeden található driverek és segédprogramok állandó frissítése. Míg ezt a mobilrendszereken kívül például már a Linux is önállóan, központosítva képes elvégezni, addig a Windows Update rendszere csak néhány programot támogat. A megoldást az IObit Software Updater 4 Pro jelentheti, amely óriási adatbázissal és automatizált rendszerrel segít naprakészen tartani minden szoftveredet.

Biztonság és kényelem

A programok rendszeres frissítése a saját érdeked, ugyanis nem csupán az elavult operációs rendszer biztonsági résein juthatnak be a hackerek a gépedre, de a telepített szoftverek ismert hibáit is kihasználhatják. Az IObit Software Updater legújabb, négyes verziója óriási adatbázissal rendelkezik, ráadásul ezt folyamatosan frissíti is a fejlesztő, így például a segédprogramokkal alaposan leterhelt tesztrendszerünkön is gond nélkül megtalált minden frissítendő szoftvert. Ebbe beletartozik mindenféle felhasználói program, böngészők, sőt a speciális rendszermodulok is, mint a Java vagy .NET futtatási környezetek.

Az elavult szoftvereket egyetlen pöccintéssel frissítheted, a letöltést és telepítést automatikusan elvégzi az IObit programja. A Pro változat automatikusan indul a rendszerrel, és a háttérben figyeli, illetve akár frissíti is az elavult szoftvereket. Az éppen futó programokat is képes újabb verzióra cserélni az IObit Software Updater 4 Pro, tesztünk során azonban úgy tapasztaltuk, érdemesebb bezárni az érintett alkalmazásokat. A segédprogram hasznossága egyértelmű, de azért örülnénk, ha a driverekre is kiterjedne a frissítés (erre külön megoldása van a cégnek).

Ha szeretnéd te is használni, akkor vedd meg a július 2-án megjelenő 2021/07-es PC World magazint, amihez ajándékba jár a IObit Software Updater 4 Pro, akárcsak más értékes szoftverek és egy PC-s játék is - az előfizetők számára már két nappal korábban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.