Hirdetés

Ezzel a szoftverrel egyedivé teheted a honlapodat



|

A tucatweboldalak korában igazi kincs az egyedi dizájn. Ezzel a programmal saját látványelemeket tervezhetsz weboldaladhoz.

Hirdetés

Lejárt már a statikus weboldalak ideje, és ez igaz minden vizuális elemre, legyen az akár kép vagy szöveg. A HTML5 lehetőséget ad arra, hogy kreativitásodat teljesen szabadjára engedve egyedi animációkat tervezz weblapod elemeihez, ám sokkal egyszerűbb a dolgod, ha ehhez bevethetsz egy megfelelő szerkesztőprogramot.

Egyszerűen látványos

A többi Incomedia szoftver kissé egyedi, ám könnyen megkedvelhető és átlátható felépítését kapta meg a WebAnimator Go is, amelynek célja, hogy az általad megadott objektumokhoz HTML5-alapú animációkat adjon, ezzel látványosan feldobva weboldalad dizájnját.

Hirdetés

Használata egészen egyszerű: egy varázsló vezet végig a teljes folyamaton, amelynek egyes lépéseinél kiválaszthatod az előre leprogramozott animációs sablonok egyikét, hozzáadhatod saját tartalmadat (például képeket), majd aprólékosan igényeidhez igazíthatod az animáció legtöbb paraméterét. A végeredmény lehet egy látványos menü, egy banner, egy slider vagy akár egérkattintásra, pöccintésre aktiválódó effekt is.

A WebAnimator Góban ehhez egyetlen sor kódot sem kell begépelned, ezért kezdőként is bátran belevetheted magadat látványos animációk készítésébe. A végeredményt egyszerűen exportálhatod HTML5-kódban a számítógépedre, így ezen később akár manuálisan is finomíthatsz, illetve könnyedén beemelheted weboldaladba.

A WebAnimator Go több szempontból is hiánypótló alkalmazás, és fontos társad lehet abban, hogy valóban egyedi és látványos weboldalt készíts. Örültünk volna, ha már a Go verzióban is több sablon érhető el, de megfelelő finomhangolással így is látványos eredményeket érhetsz el.

Ha szeretnéd te is használni, akkor vedd meg a július 2-án megjelenő 2021/07-es PC World magazint, amihez ajándékba jár az Incomedia WebAnimator Go, akárcsak más értékes szoftverek és egy PC-s játék is - az előfizetők számára már két nappal korábban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.