Hirdetés

Facebook videochat-et indítanak a Napster alapítói



|

Tématippeket és kvázi rapid-randi lehetőséget is ad az Airtime.

Hirdetés

Sean Parker és Shawn Fanning, az úttörő Napster zenemegosztó szolgáltatás alapítói új, böngésző alapú videochat szolgáltatást indítottak Airtime néven. A Facebook hálózatára támaszkodó alkalmazás azt is lehetővé teszi, hogy idegenekkel cseverésszünk.

 

A Skype jut eszébe mindenkinek a videotelefonálás kapcsán, persze az Airtime hasonlít is hozzá. Legszembetűnőbb eltérés – azon túl, hogy nem egy önálló, hanem a Facebook rendszerén futó alkalmazásról van szó –, hogy a képernyő osztott, akár YouTube klippeket is nézhetünk mozgóképes chat közben.

 

 

Alapvető, hogy egy chat program felajánlja az ismerősök listáját, de az már kevésbé, hogy azokét is, akiket – valószínűleg – szeretnénk megismerni. A program földrajzi pozíciónk és érdeklődésünk alapján kínál ismeretleneket is beszélgetésre. Témalista is van és a közös témák kötik össze az egyelőre ismeretlen ismerősöket, a kívánt ideig ismeretlenül vehetünk részt a forgatagban.

 

Igazi rapid-randi íze van a Airtime-nak, még egy Next gomb is rendelkezésre áll, ha nem akarjuk már folytatni a csevejt az aktuális partnerrel, akkor irány a következő ismeretlen. A dolog némiképp emlékeztet az exhibicionista közönségéről elhíresült Chatroulette-re.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.