Hirdetés

Fagyogathat a Windows 10 Anniversary Update



|

Látszólag csak a közvetlenül frissített PC-ket érinti a probléma.

Hirdetés

Holnap lesz egy hete a Windows 10 Anniversary Update általános elérhetővé válásának, így már javában gyűlnek a frissítést telepített felhasználók hibajelentései. Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy a frissítéssel kapcsolatos legnagyobb problémát az esetenkénti fagyogatás és instabilitás jelenti. Az érintett felhasználók beszámolói alapján ez főként a bejelentkezés után, vagy a Tálca bármely elemére kattintva történhet meg.


Hirdetés


Egyelőre nem lehet érdemi mintákat felfedezni a visszajelzések között, a hiba látszólag rendkívül változatos hardveres és szoftveres konfigurációkat érint. A Microsoft mostanra megerősítette a probléma létezését, a megoldásáig a Windows csökkentett módban való indítását, vagy a tiszta újratelepítést javasolja a felhasználóknak.


A beszámolók alapján a malőr csak a Windows Update segítségével az Anniversary Update-re frissített felhasználókat érinti, a tiszta telepítést végrehajtók nem panaszkodtak a hibajelenségről. Ebből fakadóan könnyen előfordulhat, hogy valamiféle konfigurációs hibáról van szó, talán egy az előző telepítésből visszamaradt beállítás okozhatja az üzemzavart.


(Forrás: Neowin, Reddit)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.