Hirdetés

FastStone Capture 5.0 – technikás ingyenes képlopó



|

Az ingyenes FastStone Capture 5 akár a görgethető ablakok tartalmát is "kitermeli" nekünk.

Hirdetés

Objektumok, ablakok, kijelölés vagy az egész Asztal lefényképezésére használható. Kijelölésünk lehet téglalap alakú, de teljesen szabad vonal-alakzat is. Van benne képernyő nagyító, pipetta színkiválasztáshoz és automatikusan lefényképezi a görgethető ablakok tartalmát is – gondoljunk csak arra, hogy magas weboldalak esetében ez nagy segítség lehet. A lelopott kép igény szerint tartalmazza az egérkurzort is, automatikusan sorszámozott állományba, vágólapra vagy akár egyből nyomtatóra kerülhet. Saját képnézegető- és szerkesztő alkalmazása van, amivel a legalapvetőbb dolgokat könnyen elvégezhetjük.

 

 

fscapturescreenshot.jpg

 

 

Jó példa a használható ingyenes szoftver arra, hogy egyszerű rutinfeladatokhoz inkább értelmes céleszközre semmint istenített, de drága és robosztus nagyalkalmazásokra van szükség.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.