Hirdetés

Február végén jöhet a Windows 8 "béta"



|

Kidobták a béta elnevezést a redmondiak.

Hirdetés

A találgatások szerint is az említett dátum környékén kellene kezdődnie a komolyabb Windows 8 teszteléseknek. A "Consumer preview", azaz fogyasztói előzetes bemutatása minden bizonnyal a meghívásos alapú barcelonai eseményen fog megtörténni, így végre egy újabb komoly mérföldkőhöz ér el a Metro UI-t felvonultató rendszer.

 

A béta jelző leginkább a nagyvállalatok elmúlt években gyakorolt szokása miatt lett elhagyva, ugyanis sokan úgy adtak ki termékeket, hogy azok még évekig bétaként üzemeltek. Ilyen többek között a Google Gmail, ami nem is olyan régen dobta le magáról a már nem túlságosan jelentőségteljes elnevezést.

 

Mindennek ellenére a Consumer Preview egyenértékű a bétával, vagyis innentől kezdve nem számíthatunk túl nagy újdonságokra, mivel a középpontban a hibák javítása lesz. Az új verzió használata ennek ellenére nem javasolt, mint fő operációs rendszerünk, mivel rengeteg biztonsági rés, valamit hibásan működő elem lehet a kódban.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.