Hirdetés

Fél terás SSD az ADATA-tól



|

512 gigabájt tárkapacitású SSD meghajtót mutatott be a CeBiten az A-DATA.

Hirdetés

Az SSD-k között egyedülállónak számít a CeBiten ma bemutatott 512 gigabájtos A-Data XPG 2,5 hüvelykes SSD meghajtó, melyet notebookokban és asztali gépekben egyaránt használható. A gyártó szerint a meghajtó olvasási sebessége másodpercenként 230 megabájt, míg ezzel szemben írásnál 160 megabájtot képes átpréselni a SATA II csatolófelületen egyetlen másodperc alatt.

 

 

xpg1.png
 

 

 

A meghajtó az új trendeknek megfelelően mini-USB 2.0 csatolófelületettel is rendelkezik, ám ennek átviteli sebességéről nem kaptunk semmilyen információt (gyaníthatóan a tárolóeszközöknél megszokott 20-30 megabájt/mp átviteli sebességre számíthatunk).

 

 

xpg.png
 

 

 

Az alumínium házba burkolt 85 grammos A-DATA XPG 512GB ára egyelőre nem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.