Hirdetés

Felhőszolgáltatást indít a Toshiba



|

A japán cég multiplatform szolgáltatása rengeteg lehetőséget kínál.

Hirdetés

A napokban startolt el a Toshiba legújabb Storage Place nevű projektje, mely 39,99 dolláros összegért kínál 10 GB-nyi felhő-tárhelyet.

Hirdetés

A szolgáltatás különlegessége, hogy a klasszikustól eltérően nem kizárólagosan online tárterülettel dolgozik, a Storage Place kiegészítő applikációi segítségével ugyanis számítógépünk merevlemezének egy kijelölt mappáját - a benne található fájlokkal együtt - pillanatok alatt távolról is elérhetővé tehetjük készülékeink számára. A japán vállalat újdonságának segítségével tetszőleges számú eszközünk között oszthatjuk meg a tartalmakat, ezen kívül pedig lehetőségünk nyílik zenéink streamelésére, illetve a tárterületen elhelyezett fotóink közvetlen Facebook-os postolására is.

Természetesen a Toshiba szolgáltatása rendelkezik trial-verzióval, melynek keretein belül a regisztrálók egy hónapon keresztül ingyenesen élvezhetik a Storage Place Pro teljes kínálatát. A projekthez kapcsolódó alkalmazások jelenleg csupán Windows, iOS és Android rendszerekre települnek fel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.