Hirdetés

Félkész állapotban a Windows Blue



|

A komoly frissítéssel megugrik a kernel verziószáma is.

Hirdetés

A jelek szerint tegnap nem csak az Outlook.com véglegessé válása jelentett mérföldkövet a Microsoft számára, ugyanis több forrásból megerősített pletykák szerint elkészült a Windows 8 utódjának első szélesebb körű belső tesztelésen áteső verziója.


A „Blue” kódnévre hallgató frissítésről egyelőre rendkívül keveset tudni, az alant látható képernyőkép csupán azt teszi nyilvánvalóvá, hogy a kernel verziószáma 6.2-ről 6.3-ra ugrott. Mindez összecseng azon híreszteléssel, hogy ezen frissítéstől kezdve az Apple-höz hasonlóan a Microsoft évente fog kiadni egy olcsó funkcionális frissítést az operációs rendszeréhez, nem pedig néhány évente jöhet a teljesen új Windows.


A ZDNet forrása ezen felül elárulta, hogy a Blue véglegessé válása előtt mindenképp lesz még egy második belső előzetes is, ám a nyilvánosan tesztelhető változat elkészülte kérdéses. A frissítésről csupán annyit pletykálnak még, hogy a modern felülete elvileg 7-8 colos táblagépeken is kényelmesen használhatóvá fog válni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.