Hirdetés

Felköti a Siri gatyáját az Apple



|

Az Amazon Echonak és a Google Home-nak akar riválist állítani az Apple.

Hirdetés

Az elmúlt napokban sok helyen lehetett hallani, hogy az Amazon és a Google asszisztenseit, a Vivet, valamint az Amazon Echót és a Google Home-ot látva egyesek már hosszú távon temetik az Apple-t. 

Hirdetés

Az Apple valóban komoly lemaradásban van az asszisztense és az AI terén, azonban a The Information értesülései szerint az idei WWDC-n nyílttá tennék a Siri asszisztenst egy SDK-val a harmadik felek irányába. 

Ennek hála bármelyik fejlesztő beépítheti magát és a szolgáltatását a Siri rendszerébe. Erről többet minden bizonnyal a WWDC-n tudunk meg. 

A jelentés kitért arra is, hogy az Apple feltehetően egy új hardveren munkálkodik, ami az Echo és a Home közvetlen riválisa lesz. 

Állítólag az Apple már az Amazon Echo megjelenése előtt elkezdett ezen dolgozni, bár a legtöbben ebben kételkednek. Úgy néz ki mindenesetre, hogy egy internetképes hangszórót várhatunk (minden bizonnyal Beats márkájút), HomeKit integrációval. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.