Hirdetés

Felturbózott GeForce illesztő Windows 8.1-hez is



|

Akár 19 százalékos teljesítménybeli plusszal kecsegtet az új béta.

Hirdetés

Kiváló hírrel szolgált még a múlt hét végén az NVIDIA, ugyanis a vállalat állítása szerint a 326.19 verziószámú béta illesztőprogramjának telepítése után a felhasználók jó néhány játékban komoly, akár 19 százalékot is elérő teljesítménybeli javulást tapasztalhatnak.


Az illesztőprogram a GeForce 8000 szériától kezdve használható, ám a fenti javulás elméletileg csak a GeForce 400 / 500 / 600 / 700 sorozatba tartozó kártyák esetén állhat fenn, noha különféle egyéb – elsősorban a Surround apró bugjait érintő – hibajavítások miatt a régebbi hardverek tulajdonosainak is megérheti a telepítése.


Az illesztőprogram a Windows Vista / 7 / 8 / 8.1 rendszereket támogatja: a 32 bites OS-ekhez szánt verzió itt található, míg a 64 bites variáns innen tölthető. Természetesen előzetes kiadásról van szó, így mindenki saját felelősségére telepítse.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.