Hirdetés

Fertőző a Samsung weboldala?



|

Billentyű-naplózó tórjaikat fedeztek fel a Samsung weboldalán

Hirdetés

A Websense biztonsági szakemberei már értesítették a Samsungot, de a hétvégén még nem sikerült eltávolítani a káros állományokat.

A Websense szerint ez a trójai naplózta a billentyű leütéseket, és kiiktatta az antivírus szoftvereket is. Bárki, aki meglátogatja a Samsung ezen weboldalát (külföldi weboldalát), kiteszi gépét annak a veszélynek, hogy személyes információit közzé teszi, illetve olyan személy jut hozzá, akire az nem tartozik.

A szakemberek szerint valaki feltörhette a Samsung webszervereit, és több ilyen trójai lehet az oldalakon. Azok az új webtechnológiák, amelyeket használnak, mint például az AJAX, sebezhetőek, így a hackerek könnyedén helyezhetnek el illegális kódokat a kívánt weboldalon.

Még nem kaptunk hírt arról, hogy a kódokat eltávolították volna a Samsung weboldaláról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.