Hirdetés

Figyelik Önöket!



|

Karóra méretű eszközzel figyelhetik a dolgozók összes életjelét.

Hirdetés

 

A Third Eye egy új, karóra méretű eszközt mutatott be, amellyel a cégek állandóan figyelhetik alkalmazottaik életjeleit. A rendszer neve, ami ezt lehetővé teszi, SATS (Security Alarm Tracking System).

 

Egy bioszenzoros chip segítségével az eszköz figyeli viselője összes életjelét, így szívdobogásának számát, a légzése ritmusát, és az oxigénfelhasználását is. Mindennek hála, a vezeték nélküli rendszeren továbbított adatok segítségével a központból azonnal észreveszik; ha valaki pánikba esik, különösen stresszes állapotba kerül, fenyegetés éri, vagy bármilyen illegális tevékenységbe keveredik.

 

sats.jpg

 

A jelzést követően még arra is van lehetőség, hogy egy kiépített kamerarendszer segítségével ráközelítsenek egy adott személyre, és pontosabban is megállapíthassák a problémát. A SATS elsősorban a dolgozók és az ügyfelek biztonságát szolgálja, használatát mindenek előtt bankokban, irodákban, szórakozóhelyeken és más cégeknél vezetnék be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.