Hirdetés

FileHamster 1.3



|

A hörcsöggel nagyszámú állomány változásainak csoportos követésére nyílik lehetőségünk.

Hirdetés

Az igen furcsa nevű FileHamster (azaz FájlHörcsög) lehetővé teszi az állományok verziókövetését. Aki dolgozott már olyan munkán, ahol nagy mennyiségű állomány folyamatosan változik (például webfejlesztés során), az nyilván nagy hasznát veszi ennek az alkalmazásnak, amely éppen e problémára nyújt elegáns megoldást. Kezelése egyszerű, meg kell adni neki a figyelni kívánt mappákat, illetve állományokat. Amikor egy felügyelt állományt felülírunk, akkor a program egyrészt automatikusan készít egy mentést a korábbi változatról, másrészt lehetőséget kínál megjegyzés hozzáfűzésére, amelyben részletesen leírhatjuk, hogy mit változtattunk a fájlban. Ezután, ha szükséges, bármikor visszaállíthatjuk a korábbi változatot. Beállíthatjuk, hogy a program hány korábbi változatot tartson meg, hogy csak bizonyos fájltípusokat figyeljen, ráadásul különböző (letölthető) kiegészítő modulokkal tovább bővíthetjük a tudását is.

 

hamster_web.png

 


Igen hasznos a FileHamster, hiszen segítségével gyakorlatilag minden előképzettség és speciális kiszolgálóoldali technológia használata nélkül valósíthatunk meg valós idejű verziókövetést.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.