Hirdetés

FileTypesMan: fájlasszociációk egyszerűbben



|

Ha küzdöttünk már a Mappa beállításai panel Fájltípusok fülén, hogy egy adott fájltípusról megtudjunk valamit, netán megváltoztassuk valamilyen beállítását, nagyon fogjuk értékelni a NirSoft ingyenes programját.

Hirdetés

Normálisan átméretezhető ablakban könnyen áttekinthető, ám rendkívül részletes listát kapunk arról, hogy milyen fájltípusok vannak bejegyezve operációs rendszerünkbe; duplán kattintva a lista bármelyik sorára, máris szerkeszthetők a paraméterek.

 

top_filetypesman.jpg

 

 

Ha csak kijelöljük a sort, az ablak alján megjelenik, hogy ahhoz milyen műveletek (Megnyitás, Szerkesztés, Nyomtatás) társulnak, és persze ezeket is azonnal módosíthatjuk egy duplakattintás után.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.