Hirdetés

Firefox 3.6 béta: a jövő héten érkezik!



|

A Mozilla október 16-án osztja meg az érdeklődőkkel az új Firefox bétát.

Hirdetés

A hír forrása szerint hatalmas változásokra és újításokra azért nem kell felkészülnünk, a Nagy Változásokat majd a Firefox 4 hivatott megmutatni, melyre viszont még 2010-ig várhatunk.

20091009-firefox-4-elozetes.jpg

Nem, ez nem Firefox 3.6 kép, ez már a négyes verzió előzetese...


A hamarosan megjelenő Firefox 3.6 inkább a fürgeség terén szeretne villantani: egy "habkönnyű" skin segít abban, hogy még a külcsín se foglaljon embertelen helyeket a gép memóriájában, a JavaScript kezelés állítólag némelyest gyorsul, kipofozták az automatikus űrlap-kezelési és könyvjelző-szinkronizálási szolgáltatásokat, és - bármit is jelent ez - optimalizálták az esetleges kikapcsolás vagy lefagyás utáni session-visszaállítást.


Mindeközben azért megjelent pár kedvcsináló képecske a Firefox 4-ről is, nagy testvérünk, a pcworld.com oldalán. Az eddig kiszivárgott infók (és remények) alapján a felhasználók azt remélik, a Tűzrőka nem a Chrome vagy az Internet Explorer 8 újításait integrálja majd, hanem nagy durranásra készül. Meglátjuk, addig pedig belenézhetünk a 3.6-os változatba a jövő héttől.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.