Hirdetés

Firefox 4 csak 2011-ben



|

Hamarosan érkezik a böngésző hetedik béta, majd idén még további három várható. Az RC változatra csak jövő év elején lehet számítani.

Hirdetés

Sajnálatos fejlemény, ám egyre valószínűbb és várható volt, hogy a Mozilla kénytelen lesz halasztani a Firefox 4.0 megjelenését. A böngésző legújabb verziója korábban még idén megjelent volna, most azonban már biztos, hogy csak valamikor 2011 elején találkozhatunk vele.

 

Addig is a fejlesztők rengeteg munkát fektetnek a szoftverbe, amelyre számos teszt vár: november elején érkezik a Firefox 4 hetedik bétája, ezt követően pedig decemberig további három bétaverzió kerül kiadásra. Az első RC (végső kiadása jelölt) változatú programra csak valamikor 2011 elején lehet számítani. A konkrét, végleges Firefox 4.0 megjelenési dátuma pedig az RC fogadtatásától függ majd.

 

A Firefox 4.0 egyébként számos téren fejlődik. Sokat javítanak majd a böngésző sebességén, amelynek megújul a kezelőfelülete, WebGL-támogatással és hardveres gyorsítással gazdagodik, illetve automatikus frissítések végrehajtására is képes lesz, sok más újdonság mellett.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.