Hirdetés

Firefox 5 - június 21.



|

A tervek szerint még 2011-ben megérkezik a Firefox 5, 6 és 7.

Hirdetés

A Firefox 4.0 megjelenése előtt a Mozilla már bejelentette, hogy gyökeresen átalakítja fejlesztési stratégiáját, így a verziók megjelenésének gyakorisága és ütemezése inkább a Chrome-nál megszokottakhoz hasonlít majd. Ez azt jelenti, hogy a Firefox 5, 6 és 7 még az idén megjelenik.

 

 

Mindegyik főverzió esetében a Firefox-nak három nagy fázison kell keresztülmennie: a central, az aurora és a beta szakaszokon. Mindegyik periódus nagyjából hat hétig tart majd. Az egyetlen kivétel a Firefox 5, amelynek már most elérhetőek a fejlesztői változatai.

 

A Firefox 5 várhatóan április 12-én lép be az aurora módba, és ha minden terv szerint alakul, akkor a Firefox 5 első bétája nagyjából május 17-én jelenik meg, a végső változat pedig június 21-én kerül kiadásra. A lentebbi ütemezés szerint amint egy verzió eléri az aurora állapotot, az utódon máris megkezdődnek a munkálatok - a Firefox 6 ennek értelmében már augusztus mások felében megérkezik. Újabb hat hét múlva pedig már a Firefox 7 megjelenése is várható lesz.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.