Hirdetés

Firefox erősen feljövőben



|

Mi magyarok épp intenzíven térünk át az alternatív böngésző használatára.

Hirdetés

A XiTi Monitor frissen kiadott jelentése a web böngészők elterjedtségét, részesedését elemzi Európában és a világ más országaiban, egy július első hetében lefolytatott felmérés alapján. Az eredmények szerint valamennyi európai országban megfigyelhető a Mozilla Firefox böngésző részesedésének emelkedése, Magyarország pedig különösen rátett egy lapáttal az átállásra. Hazánk internetezői a legutóbbi, 2007. márciusi felmérés óta még fokozottabban migrálnak alternatív alapok felé, a Firefox részesedése ez időszak alatt 27,7%-ról 39,7 %-ra emelkedett. Ez az európai átlaghoz (24,1-27,8%) képest is igen magas növekedési arány.

 

A teljes képhez hozzá tartozik azért, hogy Magyarországon épp a márciusi időszak előtt esett vissza a Firefox, így most részben a visszaesést pótolták be a rajongók, vagyis csak növekedésben járunk élen, részesedésben a középmezőnyben utazunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.