Hirdetés

Firefox Showcase - nézőképek Firefoxban



|

Ezen Firefox kiegészítő használatával könnyebben eligazodhatunk a rengeteg megnyitott ablak között.

Hirdetés

Tapasztalt felhasználók általában nem egy böngészőablakban dolgoznak egyszerre, nem ritka a 10-15 egyszerre megnyitott különböző weboldal. Ezek között a váltogatás nem igazán egyszerű, főleg, ha azonos nevűek is vannak közöttük. Ezt a műveletet könnyíti meg a Firefox Showcase, amely a megnyitott böngésző-füleinket vagy ablakainkat nézőképek formájában jeleníti meg. Alapvetően háromféle módon képes megjelenni, lehet önálló ablak, egy böngészőfül a sok közül, vagy akár oldalsáv is. Kétféle üzemmódja van, globális és lokális. Az elsőben az összes Firefox ablak megjelenik a nézőképek között, míg a másodikban csak az aktuális böngészőn belül megnyitott fülek tartalma. A nézőképek közül elég csak rákattintanunk a megfelelőre és az ahhoz tartozó böngészőoldal azonnal megjelenik. Emellett a nézőképekkel egyéb műveletek is végezhetők, a fejlécükre jobb gombbal kattintva minden olyan parancs elérhető, mint amiket a böngészőfüleken használhatunk, sorrendjük „fogd és vidd" módszerrel megváltoztatható, sőt a középső egérgomb megnyomásával belenagyíthatunk a nézőképekbe is, hogy tényleg a megfelelő oldalt válasszuk ki.

 

showcase_n.jpg

 


Nagyon hasznos, kiegészítő a Showcase, minden olyan felhasználó számára javasoljuk, aki egyszerre több megnyitott oldalt szokott böngészni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.