Hirdetés

Fizet a YouTube a jó videókért!



|

A YouTube több ezer dollárt költ arra a célra, hogy minél minőségibb videók kerüljenek fel az oldalra.

Hirdetés

Már néhány napja él az a program, amelynek keretében a YouTube képviselői felkeresik a sokak által megnézett és alapvetően pozitívan értékelt amatőr videók készítőit, és díjazzák őket, eredményüktől függően. Július kilencedikén jelentették be ugyanis a YouTube vezetői, hogy útjára indították azt a partneri programot, amelynek az a célja, hogy a YouTube-on minél minőségibb videók kerüljenek fel, minél több látogatót vonzva. A cég képviselőjének elmondása szerint elsősorban az a céljuk a program elindításával, hogy lökést adjanak a kis stúdióknak, amelyek elég innovatívak ahhoz, hogy többet is ki tudjanak magukból hozni, azonban a kevés pénz megakadályozza őket abban, hogy jobb felszereléshez jussanak.



Ebbe a programba bekerülve azonban lehetőségük fog nyílni arra, hogy jobb felszereléssel jobb videókat hozhassanak létre és tölthessenek fel a videomegosztó honlapra. A program úgy működik, hogy a YouTube alkalmazottai megkeresnek olyan személyeket, amelyek videói megfelelnek az olyan követelményeknek, mint például hogy sokan tekintették meg, sokan iratkoztak fel a videó készítőjének csatornájára, maga a videó pedig egy nagyon jó ötleten alapul - egészében véve tehát exponenciálisan nő a videó készítőjének ismertsége és elismertsége, azonban szüksége lenne egy kis segítségre. Attól függően, hogy a cégnél hogyan értékelik az adott videokészítőt, a YouTube ezertől akár több százezer dolláros összeget ajánl fel számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.