Hirdetés

Fizetne havi 6500 forintot a Photoshopért?



|

Az Adobe új előfizetési konstrukciójában kedvező áron lehet hozzájutni a szoftvercég alkalmazásaihoz.

Hirdetés

Az Adobe tegnapi bejelentésének megfelelően immár a Creative Suite szoftvercsomag és az abban található alkalmazások havidíjért cserébe is elérhetőek, azaz nem szükséges a legális használathoz megvásárolni azokat, lehet bérelni is. Ez főként azon magán és üzleti felhasználóknak lehet kedvező, akik folyamatosan a legújabb termékeket szeretnék használni; egyes projektekhez, egy rövidebb időtartamra igénylik a szoftvert vagy első alkalommal próbálják azt ki.

 



Habár az Adobe hazai oldalán nem olvashatóak még Magyarországra vonatkozó díjak, az Egyesült Államok díjtáblázata szerint az 1899 dolláros Design Premium csomag havonta 95 dollárért (jelenlegi árfolyamon számolva körülbelül 17.500 forintért), az 1299 dolláros Design Standard pedig 65 dollárért (12 ezer forintért) fizethető elő. Ha csak egy szoftverre van szükség, akkor a Photoshop egy példánya 35 dollárba (6500 forintba), az Illustrator 29 dollárba, a Dreamweaver 19 dollárba (5300 forint), a Premier Pro 39 dollárba (7000 ezer forint) kerül havonta. (Teljes lista az Adobe oldalán olvasható).

Maga a kezdeményezés jó, mivel a cégek már egyes projektekhez is megvásárolhatják a kivitelezéshez szükséges szoftvereket, így vélhetően fehéredik majd a piac. Hogy milyen mértékben, az persze kérdéses.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.