Hirdetés

Fizetős webtárhely a Yandextől is



|

Egy terabájt kapacitást is hajlandó adni a keresőcég.

Hirdetés

A Bing lepipálása miatt pár hónapja a nemzetközi sajtó figyelmébe került Yandex ma délelőtt bejelentette, hogy a tavaly áprilisban elindított, 10 gigabájt teljesen ingyen tárhelyet adó Yandex.Disk szolgáltatása fizetős konstrukciókkal bővült.


Az „orosz Google” három csomagot vezetett be: 10 gigabájt extra kapacitás havi 1 vagy évi 10 dollárba kerül, a 100 gigás előfizetés ára 5 / 50 dollárban lett meghatározva, míg az 1 terabájt helyre vágyóknak 30 / 300 dollárt kell fizetniük. A vállalat szerint az előfizetés lejárta után a már felmásolt állományok továbbra is elérhetőek maradnak, csak nem tudnak újakat feltölteni a pénztárcájuk újbóli kinyitásáról megfeledkezett ügyfelek.


A Yandex.Disk papíron majdnem mindenki számára ideálisnak mondható, hiszen webes felület mellett a felhasználók Windows, Windows RT, Mac OS X, iOS, Android és Windows Phone rendszerű klienseket is használhatnak az adataik másolására.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.