Hirdetés

Fizetős Windows 8-appok ingyen



|

Feltörték a Windows Store védelmét, a fizetős appokat egy szoftverrel teljes verziósra lehet alakítani.

Hirdetés

A Windows Store-ban számos fizetős alkalmazásnak érhető el próbaváltozata, hiszen így szélesebb közönséghez juthatnak el, még ha ezt a Microsoft nem is teszi kötelezővé a fejlesztőknek. Egy nemrég kiadott program segítségével ezek a próbaváltozatok teljes verzióvá alakíthatóak. A "Wsservice_crk" a My Digital Life fórumban jelent meg, és azóta többször is frissítette a készítője. A csomagban többek között a Windows Store appok crackelésére való alkalmazások vannak.

A csomag telepítése korántsem kockázat nélküli, ugyanis számos rendszerfájl módosítására van szükség a futtatáshoz, ez pedig stabilitási és biztonsági problémákhoz vezethet. Aki viszont már használja az eszközt, az a próbaváltozatok letöltése után egy gombnyomással át tudja alakítani a teljes verzióra az appokat. 

A crackerprogram nem kompatibilis a Windows RT-vel, illetve a már crackelt appok nem is frissíthetőek, csak egy bonyolultabb eljárás keretében. A program továbbá azokkal az appokkal sem működik, amelyeket már letöltöttek korábban, ilyen esetben ugyanis nem elég egyszerűen letörölni egy alkalmazást. A haladóbbak ugyanakkor alkalmazáscsomagokat is gyárthatnak az eszközzel, amellyel azok ki is adhatóak. 

Ez az első alkalmazás, ami képes megkerülni a Microsoft Windows Store-ba épített védelmét. Azt egyelőre nem tudni, hogy ez milyen hatással lesz a fejlesztőkre, adnak-e még ki próbaverziókat mostanában. A Microsoft mindenesetre már vizsgálja az ügyet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.