Hirdetés

Flickr: nincs már többes bejelentkezés



|

A Flickr letiltja a bejelentkezést a Google és a Facebook accountokból. A Yahoo indoka, hogy ezzel növeli a felhasználói élményt.

Hirdetés

A Flickr 2004-ben jött létre, majd egy évvel később felvásárolta a Yahoo. A Flickr-nek 85 millió felhasználója van, akik az adatok szerint naponta 3,5 millió képet töltenek fel rá. Sőt, bloggerek is előszeretettel használják, mert rengeteg témában lehet keresni, és szinte minden megtalálható rajta.

Hirdetés

A Yahoo! nem olyan rég jelentette be, hogy egy időponttól kezdve nem lehet belépni a Flickr szolgáltatásba Google vagy Facebook bejelentkezési adatokkal. Most a Yahoo! már a dátumot is meghatározta: június 30. Így mindenkinek, akinek van Flickr accountja, ezek után kénytelen lesz egy Yahoo! fiókot is készítenie, ha továbbra is igénybe akarja venni a képtároló/képmegosztó szolgáltatását. A Yahoo! közleményében azt állítja, hogy a legjobb felhasználói élményt kívánja nyújtani, ehhez pedig egy Yahoo! fiókra van szükség, mert ezzel tud mindenki számára egyéniesített élményt adni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.