Hirdetés

Floola 2.8



|

Az iPod-lejátszókon tárolt zenék kezelésére alkalmas a Floola, anélkül hogy telepítenünk kellene ehhez az iTunes alkalmazást.

Hirdetés

Sokan azért nem szeretik az iPod-lejátszókat, mert „össze vannnak nőve” az Apple iTunes alkalmazásával, és a nélkül nem lehet zenéket másolni a készülékekre. A Floola segítségével megszabadulhatunk az iTunestól, használatával tökéletesen menedzselhetjük kedvenc hordozható zenelejátszónk tartalmát.

 

 

floola.png

 

 

Az alapszintű funkciókon (lejátszás, másolás, rendszerezés) kívül rengeteg extrát is kínál. Többek között lejátszási listákat hozhatunk létre, úgynevezett podcast adásokat szinkronizálhatunk a készülékkel, megkereshetjük azokat a dalokat, amelyek valamilyen oknál fogva kétszer vannak meg, és még iPod-jegyzeteinket is kezelhetjük vele. Emellett grafikákat (általában a lemezborítót) rendelhetünk albumainkhoz, YouTube- vagy MySpace-videókat tölthetünk le közvetlenül a lejátszóra, dalszövegeket fűzhetünk a számokhoz, sőt még a Last.fm közösségi rádióoldallal is együtt tud működni. Ráadásul az iPodunk számára lejátszhatatlan formátumokat feltöltés előtt át is konvertálja számunkra.

 

Természetesen csak az iPod-tulajdonosok vehetik hasznát a Floola nevű alkalmazásnak – ha valami miatt nem vagyunk megelégedve az iTunesszal, akkor bátran próbáljuk ki.

 

 

Adatok

iPod-lejátszók tartalmának menedzselése

YouTube- és MySpace-támogatás

Podcast-támogatás

- Vista alatti működés

- Magyarítása fejlesztés alatt

- Fejlesztő: Tomas Leopoldo Camin Seiffert

- Ingyenes

 

Értékelés

Előny: rengeteg funkció, telepítést nem igényel

Hátrány: iPod nélkül még zenehallgatásra sem használható

Teljesítmény: 90

Szolgáltatás: 70

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.