Hirdetés

Főként bugfixeket hozott az eheti Windows 10 előzetes



|

Még a héten tisztán telepíthetővé válik a build 15025 kiadás.

Hirdetés

A múlt heti Windows 10 Creators Update előzetes részben a Game Mode mellékelése miatt talán a szokásosnál érdekesebbre sikeredett, ám sajnos még alfa verziós sztenderdekhez mérten is nagyon bugos volt. Ennek köszönhetően a fast ringes tesztelők számára most szerda este elérhetővé vált build 15025 előzetes elsősorban a hibajavításokra fókuszál.


Hirdetés


Legjobb tudomásunk szerint precedens nélküli módon csak a 64 bites Insider Preview-t futtatók kapták meg az eheti előzetest a Windows Update-en keresztül, ugyanis a 32 bites változattal akadt valamiféle nem részletezett probléma. Ettől függetlenül a tervek szerint a Microsoft még a héten ISO-képfájlban is kiadja az új buildet, ráadásul szokás szerint 32/64 bites változatokban is letölthető lesz, így az előbbit használók igény esetén fel tudnak majd frissíteni rá a telepítőn keresztül.



A Windows 10 Insider Preview build 15025 fontosabb funkcionális újításai: kismillió hibajavítás, Braille-támogatás a Narrátor alkalmazásban, a Feedback Hubban gyűjteményekbe rendezhetőek az azonos visszajelzések, az éjszakai módban már 1200K-ig levihető a monitor színhőmérséklete.


(Forrás: Microsoft)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.