Hirdetés

Folder Guide 1.2



|

Ez az alkalmazás mappák gyors elérését teszi lehetővé az Intéző jobb gombbal elérhető menüjén keresztül.

Hirdetés

Ha sok különböző mappát használunk különféle dokumentumaink és állományaink számára, akkor néha problémát jelenthet gyorsan elérni őket. Ezt a gondot orvosolja a Folder Guide, amelynek segítségével ezeket a mappákat pillanatok alatt megnyithatjuk, mégpedig a jobb gombbal elérhető Intéző menün keresztül. Mindenhol működik, a Windows Intézőben és a Mentés/Megnyitás ablakoknál is, de egyenesen az Asztalról illetve a Start menüből is használható. Új mappák igen egyszerűen felvehetők a listájára, ráadásul mindegyikükhöz egy leírást is csatolhatunk, ez jelenik meg a Intéző jobb gombbal elérhető menüjében, nem pedig a mappa elérési útja (tehát például d:\zene helyett mondjuk az, hogy Összegyűjtött zenéim).

 

 

folder_k.jpg
 

 

 

A program lehetőséget kínál a mappalista automatikus (ábécé sorrendben), illetve manuális rendezésére is, ez utóbbival elérhetjük azt, hogy számunkra érdekes könyvtárak legyenek a lista elején. Képes a felvitt elemek listáját egy állományba elmenteni és onnan visszatölteni is, így újratelepítés után egy pillanat alatt visszaállíthatjuk korábban felvitt kedvenc mappáinkat.

A beállításoknál megadható, hogy ha egy ablakban a Folder Guide segítségével megnyitunk egy elmentett mappát, akkor az új ablakban történjen-e meg, vagy pedig a régi helyére kerüljön.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.