Hirdetés

Font Xplorerrel a kusza betűkészletek ellen



|

A Windows betűtípusokkal kapcsolatos eszközei nem fejlődtek túl sokat az utóbbi időben, nem csoda tehát, hogy számtalan erre szakosodott segédprogram készült, köztük az ingyenes Font Xplorer.

Hirdetés

Az ingyenes Font Xplorer kezes báránnyá szelídíti a betűkészleteket, legyenek azok a Windows alá telepítve, vagy üldögéljenek egy mappában a sorukra várva.

 

top_fontxplorer.png

 

Kedvünkre böngészhetjük, egyetlen gombnyomással telepíthetjük, vagy eltávolíthatjuk, esetleg elrejthetjük őket a Windows szeme elől. Másolás, mozgatás, törlés, nyomtatás - az összes alapfunkció megtalálható a program kínálatában, sőt akár külön kis képeket is gyárt róluk az általunk megadott szöveggel, hogy tudjuk, hogy néznek ki. Tud duplikáltakat keresni, helyreállító funkciója pedig a rendszerleíró adatbázisban próbál rendet rakni a betűtípusok kezelésével kapcsolatban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.