Hirdetés

Fontos frissítést kapnak a Samsung újabb csúcstévéi



|

A telepítése után működni fog a Youtube megfelelő videóinál a HDR.

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt lehetővé vált a HDR technológiás videók feltöltése a Youtube-ra, egyelőre persze kevés ilyen tartalom érhető el a videomegosztón. A következő hetekben nagyot nőhet ezek nézettsége, ugyanis a Samsung ma bejelentette, hogy a megfelelő 2016-os televízióihoz kiadott szoftverfrissítéssel lehetővé teszi ezek teljes értékű megjelenítését.


Hirdetés


A tájékoztatás szerint a frissítés mától kezdődően, fokozatosan válik elérhetővé a vásárlók számára. A megfelelő televíziókról sajnos nincs pontos lista, azonban a Samsung szerint az összes 2016-ban kiadott kvantumpontos és UHD-s modellen elérhető lesz a HDR-es megjelenítési mód.


(Forrás: Neowin, Samsung)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.