Hirdetés

FontPicker 1.08



|

Betűkészletek összehasonlítására alkalmas ez az egyszerű, teljesen ingyenesen használható alkalmazás.

Hirdetés

Mindenki tudja, aki sok betűkészlettel dolgozik egyszerre, hogy a különböző nevű csomagok olykor nagyon hasonlítanak egymásra. Ezek felderítése nem egyszerű feladat - ráadásul időigényes is. A FontPickerrel lényegesen leegyszerűsíthetjük ezt a munkát, a programmal ugyanis egymás mellett megjeleníthetünk, legfeljebb három fontkészletet. Kezelése nagyon egyszerű: a menüből ki kell választanunk a megfelelő betűtípust és a méretet, a program pedig az alsó nagyobb ablakot vakszöveggel tölti fel. Ez a szöveg szabadon formázható (jobbra, balra vagy középre rendezett, félkövér, aláhúzott, dőlt vagy kiskapitális), ráadásul a beállított formázást egyetlen kattintással akár a többi oszlopra is alkalmazhatjuk. A vakszöveg szabadon módosítható, emellett megnézhetjük a fontkészlet összes karakterét is, ha akarjuk - ha olyanra vagyunk kíváncsiak, amely nincs benne a program által generált szövegben.

Igen egyszerű, nagyon kevés funkciót tartalmazó alkalmazás a FontPicker, de tökéletes választás annak, aki betűkészleteket szeretne összehasonlítani.

 

fontpicker.png

 



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.