Hirdetés

FotoSketcher 1.2



|

Fényképeinkből gyorsan ceruzarajzot készíthetünk ezzel az igen egyszerű ingyenes alkalmazással.

Hirdetés

A nagy képszerkesztő csomagok mindegyike tartalmaz olyan szűrőt, amelynek használatával a képünket úgy alakítják át, mintha az ceruzával készült volna. Ugyanezt valósítja meg a PhotoSketcher is – azzal a különbséggel, hogy egy nagyon egyszerű, önállóan futtatható programmal van dolgunk, amelyet még telepíteni sem kell.

 

fotosketcher_.jpg

 

Kezelése igen egyszerű: csak meg kell nyitnunk egy képet – a BMP és JPEG formátumokat támogatja –, a program pedig azonnal átalakítja azt ceruzarajzzá, amelyet már csak el kell mentenünk. Természetesen bizonyos paraméterek megváltoztatásával befolyásolhatjuk a végeredmény küllemét is. A legfontosabb ezek közül, hogy kiválaszthatjuk, színes vagy fekete-fehér képet szeretnénk-e kapni. Mindezek mellett megadhatjuk, hogy – a szebb látvány érdekében – az eredeti képet elmossa-e a program, és a végeredményre élsimítást is alkalmazhatunk. Mi több, két csúszkával a ceruzarajz erősségét is szabályozhatjuk.

 

 

Adatok

  • Képek átalakítása ceruzarajzzá
  • Vista alatti működés
  • Ingyenes

 

Értékelés

Előny: gyors működés, egyszerű kezelés

Hátrány: kevés funkció

Teljesítmény: 90

Szolgáltatás: 60

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.