Hirdetés

Foxmarks 0.89



|

A különböző helyeken futtatott Firefox böngészők könyvjelzőit szinkronizálhatjuk ezzel a hasznos kiegészítővel.

Hirdetés

Ha több helyen is szoktunk internetezni, akkor vagy beszerezzük a Firefox böngésző úgynevezett Portable változatát, és azt visszük magunkkal egy USB-kulcson, vagy telepítjük ezt a kiegészítőt, amelynek segítségével a különböző helyeken futtatott böngészők könyvjelzőit automatikusan vagy manuálisan szinkronizálhatjuk. Ehhez a kiegészítő telepítése után regisztrálnunk kell - ez ingyenes -, majd az itt megadott felhasználói nevünk és jelszavunk birtokában tudjuk könyvjelzőinket feltölteni a készítők kiszolgálójára, illetve letölteni onnan. Ez teljesen automatikusan zajlik a háttérben, amikor a böngészőt elindítjuk, illetve amikor kilépünk belőle, de természetesen kézi szinkronizálásra is van lehetőségünk. Haladó felhasználók saját kiszolgálójukon is tárolhatják könyvjelzőiket, a kiegészítőben még az átvitelhez használt protokollt is megadhatjuk.

 

foxmarks.png

 


A Foxmarks értelemszerűen jó szolgálatot tehet akkor, ha több helyről is szoktunk internetezni, de egyéb esetekben is jól jöhet, használatával ugyanis gyakorlatilag biztonsági mentést készítünk könyvjelzőinkről. Korábban elmentett könyvjelzőink a Foxmarks beépülő nélkül is elérhetők: ha jelszavunkkal bejelentkezünk a my.foxmarks.com-ra, bárhonnan elérhetjük könyvjelzőinket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.