Hirdetés

Frissíteni kell az Adobe különféle termékeit



|

Javítások érkeztek a cég összes széles körben használt szoftveréhez.

Hirdetés

Magyar idő szerint tegnap este elérhetővé váltak a Microsoft májusi hibajavító keddjének frissítései, a tapasztaltak pedig sejthették, hogy ezzel párhuzamosan valószínűleg az Adobe is kiad néhány biztonsági foltozást a széles körben használt termékeihez.
 

Hirdetés


Így is lett: többek közt az Adobe Acrobat és Adobe Reader alkalmazásokban 11, míg az Adobe Flash Player beépülőben 5 biztonsági sérülékenységet foltoztak be a vállalat programozói, mindegyik esetében legalább egy hiba kritikus besorolást kapott. A szoftverek az összes támogatott platformon (Windows, Mac OS X, Linux) frissültek, így a felhasználóknak érdemes ellenőrizniük, hogy a legfrissebb változatokat használják-e.


Az Adobe szoftverei közül a kizárólag Flash Playert használók egy részének nem kell aggódnia: ezen hír olvasásának idejére a Google Chrome jó eséllyel már automatikusan telepítette az általa használt Pepper változatot, míg a Windows 8.x alatt Internet Explorert használók a patch keddes javítások közt kapták meg a legújabb beépülőt.


(Forrás: ZDNet | Fotó: Morten Liebach)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.